Hlavní navigace

Názor k článku Kolik institucí u nás vlastně kontroluje potraviny? od Jiří - Tento článek je patrně placen z fondů SZPI...

  • 31. 8. 2012 21:41

    Jiří (neregistrovaný) ---.cablenet.cz

    Tento článek je patrně placen z fondů SZPI a respektive MZe. O kvalitu potravin a hlavně z nich připravovaných pokrmů ve stravovacích službách se starají hygienické stanice. Vzhledem k tomu, že ministerstvo zemědělství připravuje novelu zákona č.110/1997 Sb. a chce kontrolu nad restauracemi převzít pod svá křídla, přestože nemají zkušenosti ani odpovídající odborné znalosti, tak tento článek má za účel mediální tlak na podporu tohoto zákona. Dnes se v médiích prezentuje to, co platí již několik let a to prodej potravin s prošlou dobou spotřeby v super a hypermarketech. Orgány SZPI dnes prezentují, jak je situace špatná, přičemž prodejny a výrobny potravin bohužel kontrolují již od vzniku zákona č. 110/1997 Sb., to je 15 let a do této doby s tím nic nedělali ??? Zajímavé

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).