Hlavní navigace

Názor k článku Nežádoucí účinky vakcíny proti rakovině děložního čípku jsou vážné od host - Ano, přesně to chybí, neboli je v tom...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 6. 2013 14:17

    host (neregistrovaný)

    Ano, přesně to chybí, neboli je v tom obrovský guláš i od odborníků. Jestliže 22/100000 je statistika odoperovaných rakovin d. hrdla, tak zcela chybí statistika výřezů karcinomů d. čípku. Dále naprosto chybí statistiky výskytů u mužů. Když se muži očkují taktéž, tak na jakém základě? A nakonec zcela chybí statistika nakažených lidí rakovinotvornými viry HPV.

    A největší vtip na tom celém je, že existuje národní statistika, kolik lidí celkem je nosiči všech 120 druhů HPV virů - 80%.
    Když jsem písemně oznámila kryobance, aby nedarovali naší krev tam uloženou, na základě toho, že máme v rodině výskyt karcinogenních HPV virů a jsme odoperováni, tak se mi 3 lékaři s pěti tituly z dané kryobanky vysmáli (i písemně!) a krev nechali k dárcovství.

    Psala jsem už kvůli tomu na Ministerstvo zdrav., aby nám lidem dali zodpovědnou odbornou odpověď, ale ještě mi nedošla žádná odpověď.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).