Hlavní navigace

Názor k článku Nežádoucí účinky vakcíny proti rakovině děložního čípku jsou vážné od guest - Základní problém je ten, že se vychází z...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 9. 2011 10:48

    guest (neregistrovaný)

    Základní problém je ten, že se vychází z předpokladu, že nemoci způsobují viry a bakterie. Není to pravda. I L. Pasteur na smrtelné posteli řekl, že se mýlil a že pro vznik nemoci je nutné hlavně vhodné prostředí v organismu. Viry nikdy nenapadnou zdravého člověka, že by ho dobývaly jako pevnost. Virus napadne jen organismus, který je nějakým způsobem oslabený.

    Četl jsem dobré přirovnání o mouchách. Když je někde hromada výkalů, objeví se tam časem mouchy. Čili ty výkaly přitáhnou mouchy, ne obráceně. Stejné je to s nemocemi. Nemocný člověk na sebe přitáhne viry, bakterie apod. Ne opačně. To je jeden z největších omylů medicíny. Jsou nemoci, u kterých se bakterie či vir objeví až za několik dní po jejich propuknutí. Takže daný organismus je prostě přítomen, ale není příčinou nemoci. Přesto se proti těmto mikroorganismům dále očkuje. Proč? Protože se na tom dá víc vydělat než kdyby se dělala osvěta o tom, jak máme zdravě žít. Očkování je velký byznys a o peníze jde v první řadě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).