Hlavní navigace

Názor k článku Jedí jen syrovou rostlinnou stravu. Jsou blázni? od El_Casatrofeos_De_Los_Hombres - ...... napiš tuleňům, aby jedli jablka, nebo je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 2. 2013 9:03

    El_Casatrofeos_De_Los_Hombres (neregistrovaný)

    ...... napiš tuleňům, aby jedli jablka, nebo je dostihne šlak myokardu kvůli tomu jejich bůčku ze syrovejch ryb.

    Choroby má každá civilizace ať jí, jak jí .. vždy se něco najde. Západní svět trpí nemocemi z nadbytku. Jiné třeba rozvojové země trpí nemocemi z nedostatku.

    Řekněte eskymákům, že se mají tak půl roku až rok živit syrovou zeleninou a ovocem ..... myslím, že za měsíc maj medvědi a jiná zvířena co sežrat, co z nich zbyde. To samé, řekněte havajanům a jiným jižním národům, aby se půl roku stravoval jako eskymák .... jsem zvědav jak to dopadne tam?

    Berete vše na doraz. Člověk přežil do dnešních dnů díky přizpůsobivosti a adaptování se na podmínky, tam kde žije.

    Sám jsem zastáncem zdravého stravování a přírodní stravy. Spíše než kasáním se jak já jsem dobrej a vy ostatní jste blbci, když to děláte jinak .. by bylo dobré hledat společnou cestu a pomáhat si navzájem z toho marastu okolo nás např. v potravinářském průmyslu, který je plný umělých náhražek a chemie.

    Co o to. . .dospělý se o sebe postarají ... můžeme se stravovat v práci podle nás na co máme chuť a náladu .... ale co naše děti, do kterých od školek, přes školu cpou 5x týdně maso, pomazánky z budhavíčeho? Atd. atd.
    Nemám nic proti tomu, když si doma uděláme jednou za měsíc domácího králíka, nebo slepici. O hormonech z obchodu se bavit nechci.

    Omlouvám se že jsem trochu odbočil od tématu .... ale nic není jen černé nebo bílé .... prostě měli by jsme hledat věci co nás sjednocují a ne to co nás rozděluje. První cestou se dostaneme třeba časem k nějakým výsledkům?

    Pěkný den
    Raw Apple

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).