Hlavní navigace

Názor k článku Je mi úzko. Co když je někdo lepší? A má se líp? od heim - Skutecne jsou Cesi takovi zavistivci a neprejici? Kdyz...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 8. 2015 22:17

    heim (neregistrovaný)

    Skutecne jsou Cesi takovi zavistivci a neprejici? Kdyz to reknu ja, a podle pravdy a podle svych zkusenosti, tak se muzou Cesi zalknout zlosti a vzteky a schytam to seredne ze vsech stran. Duvod je ten, ze ziji v zahranici a muzu porovnavat. To srovnani je pro Cechy opravdu spatne a oni ho nesnaseji. Sami si ovsem muzou remcat a plivat jed, jak se jim zlibi. Proste dvoji metr.
    Kdyby se zacali radsi starat sami o sebe a ne ve zlem umyslu o ty druhe, strkat nos, kam nemaji, byli by mnohem stastnejsi.
    Nema cenu se srovnavat s ostatnimi, protoze nevime, cim v zivote prosli. U deti musi byt hodne stresujici ten tlak na to, aby uspeli, zalibili se, meli kamarady...poz­namena je to na cely zivot, protoze v detskem veku nasavaji zkusenosti a vedomosti tak snadno a lehce. Ke zmirneni tech rozdilu by trosku prispelo i noseni skolnich uniforem, a to vrele doporucuji ceskemu skolstvi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).