Hlavní navigace

Názor k článku Jak připravit bombardino, aby nechutnalo jako pudink od * - Podle mě je to slaďárna výrazně menší, byť...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 2. 2017 10:49

    * (neregistrovaný)

    Podle mě je to slaďárna výrazně menší, byť cukru je tam také dost. Já si dal jednou dvě bombardina, a to jsem měl pocit slepené pusy. Aperol je hořkosladký, tam se to dá.

    Pivo samozřejmě ano, ale tam Aperol stojí stejně, či dokonce o trochu méně, nežli pivo. Takže v Itálii pro změnu...

    Whisky mi nikdy nechutnala. Sice irská je z whisek nejlepší, ale... pořád je to jen kořalka z obilí. Irská je méně špatná, jenže ani ty hodně drahé nejsou dobré. To třeba takový koňak, tam levné jsou hnusné, drahé výborné. (Jenže ty dobré jsou tak drahé, že to za ty peníze nestojí.)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).