Hlavní navigace

Názor k článku Jak poznat zmrzliny „vylepšené“ éčky a želatinou od Karin - My doma kupujeme už jen smetanové. Jsou sice...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 8. 2018 13:27

    Karin

    My doma kupujeme už jen smetanové. Jsou sice poměrně drahé, ale zase je to jen mls (člověk to nejí na kila), a nevidím důvod, proč bych měla konzumovat náhražky a všelijaké syntetické látky... Na ulici si zmrzlinu většinou nekoupím (pokud to není značka, kterou znám; jenže ty se na ulici prodávají spíš ojediněle). Hodně je (díky agresivnímu marketingu Bohemilku) vidět "zmrzlina z Opočna," jenže ta je tak šizená, že už to hůř snad ani nejde. (Složení jejich instantních směsí je na jejich webu.) Myslím, že je fajn naučit se dělat domácí zmrzliny.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).