Hlavní navigace

Názor k článku Jak jsem mluvila s politiky o očkování od Miloslav Ponkrác - "Když budete mít AIDS nebo kapavku, klidně to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 9. 2015 21:46

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    "Když budete mít AIDS nebo kapavku, klidně to dělejte dál, jste svobodný člověk ... Už to máte dostatečně medicínské a bez uhýbání?"

    Ano, jsem svobodný člověk. A jako svobodný člověk se zodpovědností se snažím neroznášet infekce dále. A pokud se někdo rozhodne roznášet AIDS dále, tak ho stjeně budu roznášet dál, žádný zákon mi v tom nezabrání. Tak jak se děje, nebo se snad AIDS nešíří? A kdo ho šíří? Určitě se jen tak náhle nevytváří ze vzduchu, že ano.

    Vaše hloupá manipulace, že lidé bez represí nejsou zodpovědní, je spíše vypovídající o osobě tsd (podle sebe soudím tebe), než o lidech.

    Zatímco ve vakcinacích je zřejmé, že v osvětě v Česku jsou pololži a často úplné výmysly, a zodpovědný a racionální člověk hází zpátečku - což se MUDrům a odborníkům vychutnávajícím si moc nad plebsem - nelíbí. Přitom by stačilo jediné, začít mluvit pravdu a mít zájem o pravdu.

    Zákony a represe nefungují, pravdivá osvěta ano. V Česku je smrtící koktejl, totiž represe a lživá osvěta. Myslím, že i Goebbels by bledl závistí nad tou dokonalostí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).