Hlavní navigace

Názor k článku Jak Češi zabili Vitanu od Pavel - Jenže právě ten bílkovinný hydrolyzát či kvasnicový výtažek...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 1. 2014 7:12

    Pavel (neregistrovaný)

    Jenže právě ten bílkovinný hydrolyzát či kvasnicový výtažek NENÍ syntetický glutamát, ale analog toho vývaru, co si děláte doma (postup je stejný, jen zdroj bílkoviny je jiný než maso) a pak přidáte do omáčky. Ostatně to používali již naši praprapraprarodiče (co jiného je Maggi než bílkovinný hydrolyzát z hrachu a fazolí) od 19. století a zatím lidstvo přežilo. A to před sto lety nechyběla láhev Maggi na žádném jídelním stole.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).