Hlavní navigace

Názor k článku Housky se prodávají víc než rohlíky. Rozdíl v nich je jediný od anonym - Tento článek je klasickou ukázkou toho, proč dopékárny...

  • 7. 10. 2013 11:41

    bez přezdívky

    Tento článek je klasickou ukázkou toho, proč dopékárny v supermarketech neumí vyrobit chleba ač si to vytrvale myslí. Doba kynutí je prakticky nejdůležitější faktor v kvalitě chleba. Bez dostatečného času nedojde k vytvoření chuti ani vitamínů, ani zlikvidování antinutrientů ani vytvoření ochranných látek které chleba chrání před rychlou zkázou. Kvalita chleba se u nás neustále nesmírně zhoršuje a jednoznačným viníkem jsou supermarkety a jejich dopékárny.

    V článku se dále tvrdí, že používají nejkvalitnější tuk. No otázka je jaký tuk? Já sám tohleto jejich pečivo už vůbec nejím. Tvrdit že se jeho kvalita zlepšila může jen magor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).