Názor k článku Housky se prodávají víc než rohlíky. Rozdíl v nich je jediný od anonym - Tento článek je klasickou ukázkou toho, proč dopékárny...
-
Tento článek je klasickou ukázkou toho, proč dopékárny v supermarketech neumí vyrobit chleba ač si to vytrvale myslí. Doba kynutí je prakticky nejdůležitější faktor v kvalitě chleba. Bez dostatečného času nedojde k vytvoření chuti ani vitamínů, ani zlikvidování antinutrientů ani vytvoření ochranných látek které chleba chrání před rychlou zkázou. Kvalita chleba se u nás neustále nesmírně zhoršuje a jednoznačným viníkem jsou supermarkety a jejich dopékárny.
V článku se dále tvrdí, že používají nejkvalitnější tuk. No otázka je jaký tuk? Já sám tohleto jejich pečivo už vůbec nejím. Tvrdit že se jeho kvalita zlepšila může jen magor.
Dále u nás najdete
Internet Info Vitalia.cz (www.vitalia.cz)
Chytře na život. ISSN 1802-8012
Copyright © 2009 – 2019 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Vitalia.cz využívá zpravodajství ČTK