Hlavní navigace

Názor k článku Hliník a vakcinační adjuvans – kritické téma pro obhajobu očkování od tsd - Jak jsem již řekl, není nad anonymitu. A vám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 4. 2015 9:49

    tsd (neregistrovaný)

    Jak jsem již řekl, není nad anonymitu.
    A vám zřejmě ležím v žaludku stejně jako ostatním pánům a dámám.
    A pár vašich dedukcí není úplně správných. Nepracuji desítky let jako epidemiolog, to bych musel pracovat ve zdrav. ústavu nebo na hygieně, což je hrubá mýlka. Neplatí to dobrých 20 let a jsem sám sobě pánem a nemám rád jen úředníky z berňáku a antivaxery.
    Nepracuji najednou ve firmě, která se zabývá něčím jiným, ale souběžně ve firmě, která se zabývá něčím jiným ( taky už asi 20 let ) navíc patří manželce.. Opomněl jste připomenout, že to má něco společného s medii.
    Ostatně u doktora Vavrečky to berete jako úplně normální, ortoped přednášející reklamu na VŠ, ochránce spotřebitelů, spisovatel a "odborník" na očkování. Nakonec proč ne.
    Klonování nicků a anonymizér je jen vaše utkvělá představa a zbožné přání, abych byl určen jako jediný troll, který nesdílí vaše představy o škodlivosti očkování. Máte smůlu, je nás víc.
    tsd
    P.S. Jedno je na vešem příspěvku chvályhodné. Možná pan Poly, Seti ´a podobní už nebudou reagovat stupidními nadávkami. (no jo, ale co pak budou dělat?)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).