Hlavní navigace

Názor k článku Hliník a vakcinační adjuvans – kritické téma pro obhajobu očkování od Nemařící čas očkováním, rozhodně neočkující - To není právě bohužel i bohudík pravda. Bohužel je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 4. 2015 22:43

    Nemařící čas očkováním, rozhodně neočkující (neregistrovaný)

    To není právě bohužel i bohudík pravda.

    Bohužel je vaším zákonodárcům, jejichž pravidly se řídíte, úplně jedno kdo a co řekl. Jedno jim to nebude nanejvýše z toho důvodu, že se budou bát že pokud se postaví otevřeně názoru někoho koho masy uznávají, či alespoň znají a ztotožňují se s jeho názorem, způsobí to rozruch. Tenhle scénář ale není na pořadu dne a nikdy již asi nebude, ne kvůli prosté "odbornosti". Váš flegmatismus i drzost vašich zákonodárců přitom roste geometrickou řadou a zrovna tak klesá váš pud sebezáchovy. Jsem zvědavý jaký ekvivalent Palacha či defenestrace bude muset přijít k nějaké změně, přitom dříve očekávám vaše zametení s vašimi zákonodárci obecně.

    Bohudík (tedy by mělo být zda názor přednese lékař pediatr, jiný lékař, či dokonce nelékař) by to být mělo. Avšak také není a lidé jako TSD či vaši zákonodárci s tím vyrukují kdykoli se jim to hodí.

    Řešení této schizofrenní sitace je jednoznačné, ale chcete někdo vůbec něco řešit...?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).