Hlavní navigace

Názor k článku FN Motol omezuje příjem pacientů kvůli spalničkám od tsd - "neexistuje tady vůbec žádná snaha ze strany státu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 5. 2018 13:10

    tsd

    "neexistuje tady vůbec žádná snaha ze strany státu (vykašlali se na všechno?) řešit nebezpečí pro malé děti ze strany starších dospělých."

    To si děláte legraci, že.
    Snaha státu je naočkovat co nejvíce dětí (nejlépe všechny) co možná nejdříve, kdy to dovolí jejich nezralý imunitní systém.

    15 měsíční mimino je ve styku s rodinou a občas s lékařem. Nic nebrání rodičům nechat si zkontrolovat protilátky. Tedy pokud to nejsou blbci, kterým na zdraví dítěte nezáleží. V 15 měs. tak sotva začíná chodit a tak mnoho možností kde a jak se nakazit zase nemá. Tedy pokud rodiče - nakažení blbci to nepřinesou domů. Starší sourozenci onemocní jen v případě, že nejsou očkovaní, protože mají rodiče blbce. To minimum, které nemůže být očkováno z důvodu kontraindikace má být chráněno tím, že virus prostě ve společnosti nekoluje.

    Řekněte hezky po pravdě, že jste proti očkování 15 měs. dětí jen proto, že se mohou nakazit neimunním dospělým. Jako argument je to blbost, jako životní postoj je to nebezpečná blbost.
    tsd

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).