Hlavní navigace

Názor k článku Starší žena, mladý muž - je to problém? od Krize - tak jen pro tvou informaci: "Já stará a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 7. 2013 13:21

    Krize (neregistrovaný)

    tak jen pro tvou informaci: "Já stará a neuspokojená jsem si žila v klidu a míru, než se na mě nalepil mladíček."
    Nebral žádné tečky a snažil se pomáhat a dělat mi radost tak zoufale, že to nešlo ho přehlížet. Nemám žádné významné společenské postavení, nejsem nijak zajímavá, či hezká. Nejsem finančně zajištěná.
    Jediné co jsem měla, byla dobrá pověst. Měla, protože vycházet z bytu denně se zajíčkem, který nepatří do mé rodiny je společensky pobuřující...zvláš­ť, když tě drží za ruku, nebo se snaží o polibek...to nemůžeš ani tvrdit, že je to syn z tvého hříšného mládí, co vyrůstal u otce.
    Vím, že to skončí...on začne žít a já budu pomalu umírat. A přesto, žádný muž před ním nebyl vůči mně tak vnímavý. Žeby mne před ním nikdo nemiloval? Teprve až s ním mám pocit, že to není o sexu. "Jsem to totiž Já, před 30 lety." vztah mě bolestivě trhá na kusy, ale žiju s ním, protože mám cíl.
    Mým cílem je předat mu mé zkušenosti a zkrátit mu tu dlouhou cestu ke společnosti. Nebude dělat chyby ve své budoucí rodině, které jsem dělala já (které mi předali mí rodiče).
    TAkže tento vztah já beru jako oboustraně výhodný a společensky velmi prospěšný...i když to společnost zatím nechápe a ty to jistě taky nepochopíš.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).