Hlavní navigace

Éra sušených těstovin je pryč. Pastař nabízí čerstvé „italské“

14. 7. 2016

Sdílet

 Autor: Vitalia.cz / Karel Choc
Jan Blažek se po italské zkušenosti přestal věnovat pohostinství, aby se pustil do výroby vlastních těstovin. A s čerstvými těstovinami dle italských receptur se zase do pohostinství vrátil.

Jan Blažek, majitel společnosti Čerstvá pasta a spolumajitel restaurace Pastař, říká: „Éra sušených těstovin je pryč.“ Příběh úspěšného výrobce těstovin a restauratéra zmapoval sesterský server Podnikatel.cz. Další příběhy lidí, kteří dělají dobré jídlo, najdete v seriálu Děláme to jinak.

Navštivte s námi v galerii svět čerstvých těstovin:

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).