Hlavní navigace

Názor k článku DJ, který v Karlíně připravuje kanadskou specialitu poutine od * - Hranolky na fotografiích jsou už v koncích spálené....

  • 7. 3. 2016 15:50

    * (neregistrovaný) 193.35.105.---

    Hranolky na fotografiích jsou už v koncích spálené. Tohle není dobré, vím to, to se stane, když se člověk při vaření někde zapomene. Takže tohle má být ta odlišnost kanadských od nekanadských hranolků? To je ta domácí specialita?

    Dávat omáčku do papírových kelímků mě znechutilo. Pokud je ta omáčka dobrá, tak se rozblemcá do kelímku. Fuj, a škoda jí. Pokud je kelímek voskovaný, nechci jít natavený oškrábaný vosk.. Fuj.
    Za 109,- až 149,- Kč/porce bych čekal, že dostanu jídlo na normálním talíři. Nemusí to být porcelán nejvyšší kvality, stačí obyčejný levný talíř. A pokud mají problém s prostorem a tím s mytím nádobí, tak to už jako nouzovku radši plastový jednorázový "talíř".

    Naopak bych šetřil na těch nesmyslných serepetičkách, jako jsou kanadské vlaječky. To mě praštilo do očí, a napodruhé jsem si vzpomněl na Pohlreicha, jak se nad něčím podobným právem poškleboval - "slunečníčky" v zmrzlinovém poháru. Fuj.

    No a interiér, nelíbí se mi nefunkční věci. Gramofón přišroubovaný dnem na stěnu, kde nemůže fungovat. Rozvody topení v poloze a s nedostatečným kotvením, kde to brzo někdo ukopne, a na sdruhé stěně ještě hůře, nohy natlačené na topení, stolová plocha až někde vzááááádu. Jak v takové poloze stolovat? Papírové mističky skladované v poloze, kde se do nich bude prášit, či ještě něco horšího.