Hlavní navigace

Názor k článku Dilemata červené řepy od Pavel - No to jsou věci. Dodneška jsem slyšel jen...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 3. 2015 7:39

    Pavel (neregistrovaný)

    No to jsou věci. Dodneška jsem slyšel jen zatracování dusičnanů a někteří lidé dostávali panickou hrůzu už při vyslovení tohoto slova. A najednou jsou dusičnany zraví prospěšné? Tak proč jsou na ně tak přísné hygienické limity?

    P.S.: Kdyby ti sportovci místo pití řepné šťávy sežvejkali kus uzeného, třeba by jim to pomohlo ještě víc.

    P.P.S. Jsem zvědavý, kdy se do obchodní sítě dostane červená řepa se zvýšeným obsahem dusičnanů za trojnásobek ceny řepy normální.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).