Hlavní navigace

Názor k článku Digitální, infračervený, proužkový: který teploměr nejlíp měří? od K> - To bych chtěl vidět, jak vycházíte ze zkušeností...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 11. 2015 17:04

    K> (neregistrovaný)

    To bych chtěl vidět, jak vycházíte ze zkušeností uživatelů a odborníků. Zdroje odkazujete kde přesně? Bohužel to nemohu najít. Pokud z nich opravdu vycházíte, nebudete mít problém mě odkázat na dané studie.

    Opět ukazujete svou totální neznalost problému. Ne, pět let nestačí, aby se IR teploměry zlepšily. Protože problém není v IR teploměrech, ale v samotné metodě měření, která je příliš závislá na jiných parametrech. A to i když měříte podle doporučení a podle návodu.

    A Vaše odpověď nebyla odpovědí. Například věta "Měření je (při správném provedení) maximálně přesné" u IR teploměrů je chybná a zavádějící. A žádné Vaše snahy svést to na jiné parametry jako rychlost měření a cena nezmění fakt že věta je prostě blbě, protože autorka o tom neměl ani ponětí. A místo aby jste to uznali, prověřili, přepsali a vydali znova, snažíte se to obhajovat zavádějícími kecy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).