Hlavní navigace

Názor k článku Proč máme fleky a kazy? Jaké potraviny a nápoje nejvíc škodí zubům? Záleží na pořadí! od zubař - Jedním z prvních kroků psychického zmrzačení lidí bylo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 9. 2011 10:48

    zubař (neregistrovaný)

    Jedním z prvních kroků psychického zmrzačení lidí bylo otupení lidské aktivity. Na tomto projektu pracovali již Němci za druhé světové války. Potřebovali hodné a pracovité otroky, dělali proto pokusy s lidmi. Němečtí vědci tenkrát přišli na to, že tento skoro zázrak dokáže fluor. Fluor do vody a z člověka se stane hodný tažný kůň, který nekope, spokojeně kývá hlavou a raduje se z toho, že si koupí auto, že má kde bydlet, i když je to v baráčku, který po celý život splácí, a konečně v sedmdesáti či dříve umře.
    Němečtí vědci mohli podávat vězňům v koncentračních táborech fluor v jakékoli množství, ale nejúčinnější byl poměr 2 : 1000000. Lidé se stali poslušnými a neztráceli rozum.
    A jaké množství se sype do pitné vody? Přesně stejné. A dává se v některých státech do vody stále, i když v USA je již na zubních pastách s fluorem nápis: Fluor škodí zdraví. Při spolknutí většího množství než dva centimetry vyhledejte lékařskou pomoc.
    Fluor je zákeřně se v organizmu hromadící jed. Autority se snažily lidem podstrčit několik velice obratně sestavených zastíracích povídek o jeho působení. První byla, že fluor snižuje kazivost zubů. Nikoho ani nenapadlo, že zubařů a jejich ordinací ani po nucené aplikaci flurou, která trvala léta, vůbec neubylo. Nikomu nevadí, že zubní kaz je nyní stejně rozšířen jako kdykoli předtím.
    Kvůli fluoru ve vodě umírá každých deset minut jeden člověk, a nejen to. Používání fluoridované vody vede ke vzniku vrozených vad. Ročně umírá padesát tisíc Američanů na rakovinu, způsobenou pitím fluoridované vody. Během 5 let od roku 1981 do roku 1986 zemřelo na následky otravy fluoridem čtvrt milionu lidí.
    Podle odtajněné zprávy amerického špičkového chemika Perkinse / tuto zprávu sepsal již v roce 1954, ale byla zařazena mezi tajné informace a tudíž nesměla být zveřejněna/ a zveřejněné v časopise "The American Mercury" až 31. ledna 1995 tento chemik prohlašuje, že flurid sodný nemá s ochranou zubů nic společného, ale otupuje malou oblast v mozku, která přináší individuální sílu. Tuto část mozku zvolna otravuje a narkotizuje, až je asi po ročním působení zcela vyřazena.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).