Hlavní navigace

Názor k článku Proč by jeden nemohl mít na balkoně prase, když jiný tam může grilovat od Earl - Ten Pan X, to je ale případ. Celý...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 8. 2011 10:35

    Earl (neregistrovaný)

    Ten Pan X, to je ale případ. Celý život spokojeně prokouřil, a to i v bytě, kde měl malé děti (na balkóně totiž nekouří - ergo: způsobil svým ratolestem základ pro epesní zdravotní problémy), za tu dobu je závislejší než poslední pervitinová smažka, den bez ciga se pro něj rovná sebevraždě, a ještě tady bude svou prokouřenou tupost používat k zoufalé obhajobě. Chápu jej, za tu dobu si vypěstoval závislost tak monumentálních rozměrů, že je hulení jeho potěšením číslo 1; kam se hrabe sex, nebo nedejbože jakákoliv intelektuální činnost. Jó, cigárko, šéfiku, to je pošušňání.

    Jeho jediným argumentem je, že voňavky mu smrdí 100x hůř než kouř.. Pomíjí, že na rozdíl od cigarety nezpůsobují rakovinu mnoha orgánů, jejíž léčbu budeme muset tomuto dělnickému individui, které může svou závislost prohlubovat i v práci u soustruhu, za pár let draze platit.

    Pane X, jste hloupý, závislý, nezodpovědný prosťáček, a i ten nejpodřadnější nekuřák by pro Vás měl být vzorem. Ale Vy už jste ztracen. A doufám, že ti fašisté, jak je nazýváte, zvítězí. Protože co je opravdu fašistické, je prosazovat sebe na úkor ostatních, jak činí všichni kuřáci.

    P.S. A propos, ten člověk, který se snažil vyjednávat s kuřáky o patro níž, kterému jste tak fandil; neuspěl. Ta prokouřená prasata mu kouří do bytu dál. Takže, další z vizitek.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).