Hlavní navigace

Názor k článku Co je v cizině zdarma, za to v české restauraci zaplatíte od edu - Selekce zrna od plev je z velké části...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 7. 2014 13:39

    edu (neregistrovaný)

    Selekce zrna od plev je z velké části na zákazníkovi samotném. Zásadně nechodím tam, kde jsem se se zlou potázala (ať již nepříjemná obsluha nebo hnusné jídlo). Takový podnik přijde o zákazníky, kteří jdou o dům dál. A přirozeně by zanikl. Ovšem je tu silně zastoupená jemně řečeno skupina lidí, kteří chtějí co nejvíce jídla za co nejméně peněz. To je důvod, proč budeme zakopávat o hnusné podniky. Takže než se snažit něco násilím měnit nebo diskutovat, je lepší držet se své oblíbené restaurace a podporovat ji - dýšky, opakovanými návštěvami, referencí, zmínkou u známých. Hodně cestuji po středních Čechách a v každém z navštívených míst mám svoji restauraci-stálici. Vidím v tom jistotu pro obě strany. A zbylé podniky, nechť si drží svoji klientelu (a úroveň dle toho), nebo přirozeně zaniknou. Smrt guláši s kečupem, howgh :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).