Hlavní navigace

Názor k článku Co je na farmářských prodejnách tak extra? od Mareš - Proč pořád všichni papouškují tyhlety nesmysly, jak "nikde"...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 6. 2012 10:32

    Mareš (neregistrovaný)

    Proč pořád všichni papouškují tyhlety nesmysly, jak "nikde" "nic" nebylo? U nás v samoobsluze měli kromě mléka v sáčku pravidelně i mléko ve skleněné lahvi, příležitostně dokonce "experimentální" trvanlivé mléko v krabici (ano, už počátkem osmdesátých let). Mléka v sáčku byly mimochodem tři druhy, to třetí bylo jahodové. Možná dokonce čtyři druhy - maně si vzpomínám na nějaké se zeleným potiskem, to snad bylo nízkotučné, ale nikdo to nekupoval, tak to přestali vozit. Hajzlpapír většinu času byl, ačkoliv pravda, na dnešní poměry to byl spíše krepák. A pokud byly prázdné masny, tak mi vysvětlete, odkud jsem bral to přední hovězí pro psa a játra pro kočky. :-)

    Někdo možná tyhlety povídačky o prázdných masnách žere, ale ve skutečnosti to bylo úplně jako se vším ostatním: všechno to záleželo na vedoucím prodejny. Schopný vedoucí měl naklizeno, čerstvo a široký sortiment, neschopný měl prázdné háky a ve skladu mu hnilo neprodané tlusté od bůčku. Kdo měl smůlu na neschopného krámského (a byl příliš líný zajít o šest set metrů dál do jiné prodejny), ten z toho má holt trauma dodneška a rozplývá se nad unifikovanou sojou z Hamé.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).