Hlavní navigace

Názor k článku Co dělat, aby na vás nelezl bodavý hmyz? od Nyle - To jsou teda poděsové. Homeopatika fajn, beru, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 6. 2012 0:35

    Nyle

    To jsou teda poděsové. Homeopatika fajn, beru, že někomu pomůžou, jinýmu zas ne. Ale už si s tím dejte pohov, mám pocit, že byste to i mě znechutili.

    Ale k tomu jazyku mě napadá jeden můj případ :-D jednou jsem jel na kole a do pusy mi vletěla včela. No bodla mě, co měla taky jinýho dělat, chudák vyděšená. V klidu (rychle, ale v klidu :-D) jsem sjel na kole toho půl kilometru zpátky domů, dal jsem si do pusy led a seděl. A za "chvíli" mi bylo fajn. Jo, to jsme holt my kucí z vesnice, my prostě vydržíme všechno.

    Chtěl jsem tím říct hlavně to, že hlavní problém je, jak se toho dneska všichni děsí. Jedna věc jsou alergici, těm to brát nebudu, ale jestli tady někoho občas bodne nějaká ta včela nebo vosa a on pak týden brečí, že má napuchlý bebí, místo aby se k tomu postavil jako chlap (anebo ženská, protože správná ženská není o nic "slabší pohlaví", než správnej chlap) a prostě to vydržel, tak je jasný, že to pak bude ještě horší. A když se těch vos budete bát, tak se pak nedivte, že jich přijde víc.

    A choďte víc do přírody. V záři velkoměsta možná mají vaše gesta styl, ale na odolnosti a protilátkám na skoro cokoliv vám to zrovna nepřidá. Možná i ubere.

    Sakra, mám dneska nějakou psavou. Ještě jedna věc na zamyšlení. Vosy u nás byly na denním pořádku, a soused je včelař. Tolik bzučících žlutoproužků tam bylo. A přesto jsem žihadlo dostal jen párkrát. A víte proč? Protože jsem neprovokoval. Vosa přiletěla, já jsem se zastavil a počkal, než zas odletí. Když začnete mávat rukama jako větrné mlýny od Cervantese, tak se nedivte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).