Hlavní navigace

Názor k článku Češi vypijí nejvíce instantní kávy v Evropě od Jiří - Ten „turek“ by nebyl tak špatný, kdyby se...

  • 14. 11. 2015 20:14

    Jiří (neregistrovaný) 88.103.76.---

    Ten „turek“ by nebyl tak špatný, kdyby se dodržovaly 4 zásady: 1. Nedělat ho z té nejlevnější směsi „standard“. 2. Kávu namlít až před vařením. 3. Nezalívat kávu vroucí vodou, ale vodou ochlazenou na max. 94 °C. 4. Nejpozději po čtyřech minutách slít, po té době se z lógru už louhují jen trpké fujtajbly.
    A pro dobrou kávu není třeba kupovat mašiny na espresso. Doporučuji podívat se na piccoloneexis­tuje.cz na levné a dobré varianty – French press, bialetka (moka konvička), Aeropress atd.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).