Hlavní navigace

Názor k článku Ceny obědů pořád rostou. Podívejte se, jak a kde od as - Ale pane Vy evidentne chcete delat z ostatnich...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 12. 2014 7:47

    as (neregistrovaný)

    Ale pane Vy evidentne chcete delat z ostatnich hlupaky, pan dle prispevku je uspesny v jinem oboru a jenom proto, ze neni spokojen s gastronomii vs cena v CR nema duvod prestoupit do jinoho oboru, kdyz se mu dari ve svem.

    Ty vase keci jsou na stejnem ubohem zakladu, jak kdyz se zdrazuje ropa a na benzince zdrazi hned dle trhu i kdyz tam jeste maji benzin nakoupeni za stare ceny, kdyz cena ropy klesa tak se to na benzince projevi nejdriv za 14 dni a jeste ne podle poklesu, ale maximalne 50procent.

    co neporadite mi, ze mam koupit benzinku, kdyz je to tak vyhodne :D

    A to urážení dobrých podnikatelů, fakt dobrého neurazíte tím, že zhodnotíte pravdu, kdy se prohlásí, že 70-80 procent jich je zlodějská lůza co prodává předražené služby nebo odfláknuté produkty.

    Narozdíl od vás nemám problém pochválit přímo dobrého podnikatele místo keců na internetu. Zato si od lidí jako Vy nedám vzít právo říkat nahlas, že většina podnikatelů jsou břídilové nebo přímo zlodějská lůza co podvádí zákazníky prodejem "kvalitního zboží".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).