Hlavní navigace

Názor k článku Budeme v podpoře vědců pokračovat, reaguje Coca-Cola na skandál od Miloslav Ponkrác - To jste člověče ale přehnal! (konec sarkasmu) Manipulátorovi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 8. 2015 12:09

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    To jste člověče ale přehnal! (konec sarkasmu) Manipulátorovi jste vysvětlil, že prakticky je jednoduché vypít 2 kg koly, zatímco velice těžké sníst 2 kg chleba. On tak hezky manipuloval a lhal ve prospěch koly, a myslel jsi, že všichni zde jsou nepraktickými a naletéme na to.

    Cukrů nepřijíímáme hodně, pokud se naše strava nesestává především z uměle přislazovaných potravin či cukrových koncentrátů. Je samozřejmé, že pokud uděláte pokus a vaše strava se bude skládat ze supermarketových blafů, a pití z přeslazených kol, kofol, doslazovaných džusů. atd. pak cukru máte nadměrně, a ještě poškozujícího cukru. Supermarketová strava je odpad, a to větší, než v okolních státech, protože jak říkají korporace, Česko má specifické požadavky, a Češi prý požadují větší exkrtementy prodávané jako potraviny, než Němci, a chtějí za ně platit také více, než Němci za kvalitnější potraviny.

    Cukr, zdůrazňuji vhodný cukr, niákoli to co je v kole, je pro tělo důležitý. Tak důležitý, že když ho tělo nedostává ve stravě, samo si cukr vyrábí. Cukr je pro tělo základní zdroj energie, stejně jako stavební látkou. Z cukru tělo vyrábí dokonce i bílkoviny.

    Ovšem potravinářský cukr miluje fruktózu, protože pro jazyk je sladká jako cecek, a tak fruktózu rve všude, kam to jenom jde. A tento cukr není to, s čím tělo počítá, a v přírodě ho v těchto magadávkách nikdy nepotkáte, a tělo to množství neumí zpracovat. Játra dostávají takový záhul, jeijch poškození třeba fruktózou pak lékaři ochotně ve statistikách přičtou alkoholu – když už věda, tak pořádně cinknutá ne?

    Tedy kola obsahuje nejen zbytečné množství cukrů bez živin, ona obsahuje také špatný druh cukru, který devastuje tělo více, než cukry a jejich skladba vyskytující se v přírodě. Rozumím tomu, že kde je balík prachů, kterým lze umlátit velrybu, tam se najde i dostatečný počet vědců, kteří ohnou reaitu a doporučí kolu jako zdravou. Totéž se stalo s jedovatým řepkovým olejem, který poškozuje játra a štítnout žlázu, který je najednou zdravý.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).