Hlavní navigace

Názor k článku Bojíte se mikrovlnky? od BS - V žádném případě bych si nedovolil zpochybňovat vzdělání...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 11. 2012 15:19

    BS (neregistrovaný)

    V žádném případě bych si nedovolil zpochybňovat vzdělání nebo dokonce intelekt ostatních diskutujících, snažil jsem se jen naznačit, že záležitosti EM polí vyžadují vzdělání v tomto oboru, které už ale není zcela běžné, jelikož se jedná o specializaci.

    Mikrovlny skutečně používají 2,4GHz, nicméně mikrovlny jsou podle různých definic od 1Ghz do cca 300GHz podle některých autorů už od cca 300MHz, desítky GHz jsou tedy taková pěkná střední hodnota.

    Kratší reakční dobu si dokážu reálně představit po jakémkoli delším rozhovoru, jelikož bez ohledu na formu může být delší rozhovor otupující.

    Mobilní telefony jsou schopné lehce zvyšovat teplotu tkáně do hloubky 1cm, což tedy není mozek. A abych podobně jako ostatní neuváděl informace typu jedna bába povídala a je zcela zjevné, každý ví atp., tak uvedu například závěry WHO "MOBILE PHONES AND THEIR BASE STATIONS. WHO Fact Sheet No 193, June 2000". Nicméně je mi jasné, že WHO je jistě pod vlivem zlých vesmírných ještěrů a neuvádí skutečná, děsivá fakta...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).