Hlavní navigace

Názor k článku Biftek z pitbula od Vevvy - Nechápu jak tu někteří lidé mohou napsat že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 2. 2013 4:42

    Vevvy (neregistrovaný)

    Nechápu jak tu někteří lidé mohou napsat že sežerou psa že pejskaření a to a to.
    Pes si tě kolikrát váží víc jak tvůj bližní,ochrání tě když je potřeba.
    Jak už již bylo zmíňeno Pes nebyl vyšlechtěn na to aby ho nějaký podmanitý tvor hodil do guláše,naopak psi jsou vyšlechtěni k mnoha důvodům.
    Já sama jsem již měla 2 psi. Jeden pošel na otravu a druhý má nové majitele a musím říct že jssem pro ně uronila dost slz.
    Ale mě nejde jen o psi,Jak by se ti líbilo kdyby tě někdo uvařil? -.-"
    Lidstvo mě obdivuje od doby co jsem na světě.Jsem sice mladá ale již jsem otevřela oči a vidím že lidstvo směřuje ke skáze.
    Pokuď vám není jasno lidstvo za svůj život skonzumuje více masa než potřebuje. Lidé kteří jedí jen maso a nemají rádi zeleninu a ovoce a píšou tu jak potřebují maso je naprosto k smíchu. Zelenina a ovoce,stejně jako maso jsou pro naše tělo velice důležitá.
    Ale v dnešní době jde o to že lidé jsou na masu prakticky závislí.Já jsem dlouho nedala do úst maso a upřímně ani na něj nemám chuť.
    Neříkám že je špatné jíst maso ale lidé jedí všechno co vidí. Hlodavce,ptáky,moř­ské živočichy,drů­bež,dobytek,do­mácí mazlíčky. Lidé snad ochutnali všemožné druhy a přesto nemají dost.

    A navíc bych ještě chtěla zmínit..Ani nevíte v jakých podmínkách žije některý dobytek.. Lidstvo jak již můžem vidět ničí planetu všechno co bylo tak krásně propojené zničí jeden ohavný živočich.Já nevím jak vy ale já se za svůj druh stydím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).