Hlavní navigace

Aplikace Lidl Plus vám nově usnadní třeba reklamace

Sdílet

 Autor: Lidl
Aplikace Lidl Plus rozšiřuje své možnosti. Můžete si v ní prohlížet letáky i rozřazovat účtenky. Ale nově v ní můžete i vyhledávat přímo v účtenkách konkrétní produkty. A je jedno, jak jsou účtenky staré.

Společnost Lidl přidává důvody, proč si do svých chytrých telefonů stáhnout její aplikaci Lidl Plus. Od března letošního roku si v ní můžete jedním kliknutím nastavit, že nebudete dostávat papírové účtenky, po nákupu přímo do aplikace dorazí účtenka v elektronické podobě a papírová se vůbec nevytiskne, a teď přichází další inovace. A opět souvisí s účtenkami. 

Filtrujte účtenky na podstatné a nepodstatné

V Aplikaci Lidl Plus se po rozkliknutí možnosti „Více“ a následně „Moje účtenky“ ocitnete v archivu všech účtenek. Ty se do aplikace nahrají vždy, když při placení oskenujete na čtečce u pokladny QR kód z aplikace.

Šikovnou možností, jak účtenky třídit, například podle toho, že obsahují dražší nákupy, nebo koupi spotřebního zboží, je označení konkrétní účtenky hvězdičkou. Stačí v archivu rozkliknout danou účtenku a v pravém horním rohu zmáčknout hvězdičku. Tímto způsobem roztřídíme účtenky na důležité a nepodstatné.

Důležité účtenky si můžete vyfiltrovat do samostatné složky. Lupa v pravém horním rohu aplikace usnadní vyhledávání ve starých účtenkách

Autor: Vitalia.cz

Lupa vyhledá vše, co hledáte

Novou funkcí je vyhledávání v účtenkách. V sekci „Moje účtenky“ kliknete v pravém horním rohu na ikonu lupy a vyhledáváte podle názvu konkrétního výrobku ve všech účtenkách najednou. Velice snadno a rychle tak můžete dohledat účtenku například k mixeru, který jste v Lidlu kupovali loni v srpnu, a nemusíte tak probírat krabici s papírovými účtenkami.

Nebo vám zjistí, jak už je to dlouho, co jste si naposledy koupili v Lidlu banány či vaničku sádla. Hubnoucí zas tuto funkci mohou využít, až budou hledat, kolikrát za měsíc (nebo rok) hřešili a koupili si zmrzlinu nebo oblíbený zákusek. Ve vyhledávači se totiž ukážou veškeré nákupy, které budou obsahovat zadané klíčové slovo, tedy zmrzlina, banány, mixer…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).