Hlavní navigace

Názor k článku Alergii na mléko skoro nikdo nemá, ale svádí se na ni všechno, říká profesor od *** - Ale já Vám to neberu, jezte si, co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 3. 2016 16:08

    *** (neregistrovaný)

    Ale já Vám to neberu, jezte si, co chcete. Nikde jsem neřekla, že nesmíte. Ale proč pořád nutíte svou stravu těm, kdo se stravují jinak?
    To že je někdo vegan/vegetari­án/paleožrout ještě neznamená, že jí pořád dokola to samé. Nevím přesně, co obsahuje paleo, nikdy jsem to nezkoumala, ale vím, co jím jako vegan a můj jídelníček je opravdu hodně bohatý. A co je na tom ještě lepší? Chutná mi to! Narozdíl od masa, které mi nechutnalo už jako malému děcku a nikdy jsem ho jíst nechtěla. Ale přesto mi ho pořád někdo nutil a to samé se děje i teď. Masožravé okolí věčně vnucuje svoje maso a milion nepravdivých argumentů. A kolik z těch lidí má nějaké znalosti o výživě? Skoro nikdo.
    Vy máte rád cestopisy s kuchařem, tak prosím, dívejte se na ně a jezte si u toho, co je Vám libo.
    Já mám ráda zvířata a tak je s prominutím jíst nebudu.
    Nepotřebuji s nikým bojovat a vnucovat někomu svůj názor, jenom bych ocenila to samé od masožravého okolí.
    Když někdo napíše, že zná děti, které jsou od mala na veganské stravě a jsou chytré, zdravé a v pořádku, tak na to přece nikdo nemusí psát, že kdyby jedly maso, byly by na tom třeba ještě líp. Ano, třeba by na tom byly lépe, ale třeba by na tom byly hůře, nebo dokonce úplně stejně! Jde mi pouze o toleranci.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).