Hlavní navigace

Albert Fresh. Další formát prodejen Albert

26. 1. 2022

Sdílet

 Autor: Albert
Albert dále rozšiřuje pestrost svých formátů. Po supermarketech v několika konceptech, hypermarketech a velkých hypermarketech má i Albert Fresh. V čem se liší od prodejen, které známe?

Albert pokračuje v modernizacích a otevírání nových prodejen. V polovině ledna otevřel zcela novou prodejnu Albert Fresh v centru Prahy, konkrétně ve Vršovicích. Nejde přitom zdaleka o první obchod tohoto druhu. „První prodejna v tomto formátu byla otevřena v Brně na Moravském náměstí koncem roku 2020,“ dozvídáme se od tiskového mluvčího Albertu Jiřího Marečka. V čem se Albert Fresh liší od těch, na které jsme zvyklí?

Co Albert Fresh nabízí

Albert Fresh propojuje Fresh bar s občerstvením a menší prodejnu. Zákazníci zde najdou širokou nabídku čerstvých i trvanlivých potravin, včetně zdravého sortimentu, tržnici s ovocem a zeleninou či lednici s pivy z minipivovarů či speciální lednici na sýry.

Hlavním atributem je dle informací z Albertu čerstvost, rychlost a pohodlný nákup. Mezi technickými novinkami pak nechybí elektronické cenovky nebo samoobslužné pokladny.

Jak malá ta malá prodejna je?

Supermarket v pražských Vršovicích je letošní první nově otevřenou prodejnou Albert. Svou rozlohou patří k těm menším do 300 m2. „Prodejna není malá ani velká, věřím, že si ji zákazníci oblíbí. Působí příjemným dojmem a všichni jistě ocení i samoobslužné pokladny, které máme čtyři a jsou doplněné jednou klasickou,“ popisuje manažerka prodejny Hana Juřičková a dodává: „U vchodu máme Fresh bar, pak je pekárna, ovoce a zelenina, nechybí ani zdravý sortiment, chlazené produkty či lednice s pivy z minipivovarů.“ 

Ale to není všechno. Ve Fresh baru si můžete dát kávu nebo plněné croissanty či bagety, které si tu sami připravují. Na prodejně je i speciální lednice se sushi či teplý pult s připravenými hotovými jídly.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).