Hlavní navigace

Názor k článku A komu tím prospějete, pane Donutile? Co? od Exorcista - Nereaguji na vás názor. Pan Hnízdil měl svého času...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 8. 2014 13:28

    Exorcista (neregistrovaný)

    Nereaguji na vás názor.

    Pan Hnízdil měl svého času (pár let zpět) zdravé, obecné, názory. O jeho skutcích a výsledcích nevím nic. Od té doby ho již nesleduji, ale nemám důvod mu věřit, ani nevěřit, stejně jako jiným doktorům.

    Chtěl jsem ale připojit jakési varování. Jak před homeopatií, tak psychosomatikou.
    Oboje nemusí být závadné, ale může! Jde o démony, ale těžko vám to vysvětlit pokud nejste věřící. Věřím že dříve či později příjde doba kdy z uvedeného (pokud se bude zdát fungovat) nebude nezávadné nic. Jaký je stav dnes je otázkou. Ale myslím že už i některé vyráběné léky...
    Tím že se nějaký lékař označí za křesťana, nebo nemocnice že patří nějaké církvi a navštěvuje ji pravidelně kněz se vůbec nic nemusí vyřešit, někdy i naopak.

    V každém případě, homeopatický lék si můžete vyrobit i sami. A pokud jste se byli schopni zamyslet nad tím co naznačuji (či snad dokonce kolem toho zapátrat), věřím že se dokážete obejít i bez psychologické pomoci, kineziologa (pokud byste znali opravdu bezpečného - tedy pravděpodobně jen částečně aplikujícího, byl by možná nejlepší volbou) a možná i maséra.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).