Hlavní navigace

Názor k článku Očkování a reklama: Jak ze sedmdesáti procent udělat sto od Autor - Milá Helčo123, Udělal jsem si již dříve takový malý...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 4. 2013 16:15

    Autor (neregistrovaný)

    Milá Helčo123,

    Udělal jsem si již dříve takový malý průzkum, kdo to je HELCA123 a o čem píše tady i na jiných diskusních fórech? Doporučuju to i ostatním. Ty musíš mít snad i na kalhotkách vytištenou značku "zákaz vjezdu klíšťat". Téměř každý tvůj vstup je o klíšťové encefalitidě. A nedáš a nedáš pokoj - jako kdyby ti za to snad někdo platil.

    Nesmíš se na mne zlobit, ale jsou na mně a na mé články nasazeni občas "eliminovači", které si platí strýček Sam. Jsem zvyklý se dívat na diskuse a poznávat již i "staré známé". Mezi ně ještě nepatříš. Ty jdeš spíše po tématu. Zapoměla sis párkrát přehodit serverové přihlášení, takže o tobě vím, že píšeš přes servery komunikační agentury Focus-Agency. To je těžká píárovka s přímou referencí na Baxter (výrobce FSME-IMUNN) klíšťová encefalitida.

    Že ty budeš vědět něco o očkovacím kamiónu? Ale měla by sis taky rozšířit právní poznání o tom, co je to nelegální skrytá reklama. Rychle si změň NICK holka (nebo kluku?) Jako tvůj vedoucí pracovník bych ti totiž nadzvedl sukýnku a napalácal ti jednu pořádnou kllíštěcí "na holou", protože mi svou nepozorností ohrožuješ klienta. - Tu řádnou slušnou a vždy práva dbalou společnost Baxter, která přece nemá se skrytou reklamou a infiltracemi diskusních fór na internetu nic společného. FUJ ty holka! (Nebo kluku?)

    S pozdravem všem od klíšťat,
    Jan Vavrečka

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).