Hlavní navigace

Názor k článku Nežádoucí účinky vakcín jsou důsledně odborně „gumovaným“ tématem od ales.zlamal - Za takřka 40 let své praxe jsem nezaznamenal...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 3. 2015 23:09

    ales.zlamal

    Za takřka 40 let své praxe jsem nezaznamenal jedinou nežádoucí reakci po aplikacích ATA.
    Skutečnou nežádoucí reakcí přece není, pokud je správně sérum aplikováno, např. drobné přechodné zarudnutí s přechodným otokem, kdy stačí si přiložit chladný obkladek na oblast deltového svalu, aby po půl dnu vše vymizelo !
    Protože " kovářova kobyla chodí bosa" , právě takto mě "postihl" nežádoucí účinek mou sestrou aplikovaný TAT 0,5 ml i.m. Takže těch mnoho set až tisíc pacientů nemělo ani tuto směšnou reakci. nozí skutečně zapomínají, že tetanus existuje a není léčitelný ,že je smrtelný. Stejně tak si nechán píchnout vakcínu proti chřipce, všem hepatitidám, klíšťové encefaĺitidě i herpetiformním nemocem. A dělá to sousta známých kolegů i pacientů, Rozumný člověk naopak do svého zdraví něco investuje, vždyť jsme na světě tak krátce !!!
    S milým pozdravem a poděkováním všem farmaceutickým firmám, které vyrábějí tyto preparáty MUDr. Aleš Zlámal, t.č. Hořičky 130, 55204.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).