Hlavní navigace

Názor k článku 5 mléčných mýtů. A na závěr… uzávěr od Miloslav Ponkrác - Mléko je 100% přírodní produkt. Jen se z...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 6. 2015 3:23

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Mléko je 100% přírodní produkt. Jen se z něho vytahá smetana, steriluje se, tukové částečky v mléku se rozbijí a homogenizují, atd. atd. atd. – zkrátka možná je benzín mnohem přírodnější produkt, dělá se s ním méně operací, než s mlékem. (Cudně nezmíněno, že vytlučením smetany či snížením obsahu tuku se snižují také všechny zmíněné vitamíny, které jsou vázány na tuky.)

    Thank you for commercial.

    V českých zemích, jako vždy, je vše perfektně zdravé a bez problémů pro kohokoli, cokoli, kdykoli od mléka, očkování, až po kyanid draselný. Pro Čechy je zdravé všechno, vždy a za všech okolností. Jiné národy to mají jinak.

    Cudně nezmíněná částá intolerance laktózy už je jen hřebíček. V mnoha národech v dospělé populaci je rozšířená klidně z 70–90 % (v Čeksu podle lékařských zdrojí jí trpí 10–20 % Čechů.) Plus nezníměné alergie na kasein či syrovátkové bílkoviny.

    Nemám nic proti mléku, ale rozdíl mezi skutečným mlékem (prošlým sterilizací) a průmyslovým výrobkem zvaným „mléko“ fakticky chemického průmyslu zvaného mlékárny je nebetyčný rozdíl, Doporučuji vyzkoušet.

    Zvláště moment, kdy mnoho lidí mající alergie na „mléko“ (myšlen chemický produkt z mlékáren) často nemá žádné problémy se skutečným, 100% přírodním mlékem (tedy od krav, nikoli z mlékáren).

    Základní pravidlo je, že článek, který napravuje mýty jich většinou daleko více vytvoří než napraví. Ani tento článek bnení výjimkou.

    Miloslav Ponkrác

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).