Hlavní navigace

Názor k článku Neočkované děti mají do mateřských školek vstup zakázán od Seti - Farmaceutický průmysl není žádná výjimka. Myslíte takovou kvalitu,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 6. 2013 14:02

    Seti (neregistrovaný)

    Farmaceutický průmysl není žádná výjimka. Myslíte takovou kvalitu, kdy v roce 1991 M. Hilleman, prakticky otec moderního očkování, jako zaměstnanec firmy Merck v r. 1991 vypracoval analýzu, kde doporučil odstranit thimerosal z vakcín a trvalo to dalších 10 let, než se to podařilo? Do zemí 3. světa se vakcíny s thimerosalem dodávají dodnes. Nebo zajímavé je jeho interview, kdy popisuje, jak se do vakcín dostalo HIV. Je k nalezení na YouTube, ale rychle, než to zase "někdo" zcenzuruje.

    Na maximální bezpečnost by se dbát mělo, to zajisté, ale co si mám myslet o FDA, která by měla chránit občany před škodlivými potravinami a léky a přesto připustila falšování studií o dopadu PCB na zdraví? Co si mám myslet o lžích ohledně očkování proti pneumokokům, kdy se uvádí 100% úspěšnost a přesto existují případy, které potvrzují opak (viz příspěvěk výše)? Co si mám myslet o reklamách na Cervarix, kdy se uvádí 93% ochrana, kterou ale nikdy nikdo neprokázal, takže v podstatě se lidem spostě lže, navíc existují zaznamenané případy s fatálními důsledky po očkování? To je ta maximální bezpečnost?

    Ano, záchvat smíchu mě přešel, když vidím, jak se tady finanční zájmy staví nad zdraví a životy. A pokud by mě začalo bolet bříško, tak jedině břišní svaly z námahy a na to opravdu prášek potřebovat nebudu. Mimochodem smích je zdravý.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).