Hlavní navigace

Názor k článku Neočkované děti mají do mateřských školek vstup zakázán od Miloslav Ponkrác - Myšlenka očkování je dobrá, nicméně se přestalo kontrolovat,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 6. 2013 0:46

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Myšlenka očkování je dobrá, nicméně se přestalo kontrolovat, čím se očkuje.

    Prostě kdyby firma vyrobila injekce s kyanidem draselným a napsala na to „hexavakcína“, tak se tím prostě bude očkovat, protože „očkování je dobré“ a o tom se nediskutuje. A kdyby poté tisíce dětí na ten kyanid umřelo, tak se to v žádné vědecké studii neobjeví a nikdo po tom nebude pátrat.

    Jinak řečeno, problém není očkování, ale problém je ve slepé důvěře v konkrétní vakcíny, kterými se očkuje. A problém je v tom, že se nedělají vědecké statistiky a výzkumy, zejména longitudální studie, jaké jsou plusy a mínusy konkrétních vakcín pro zdraví či kdy poškozují.

    Přesněji řečeno, není to slepá důvěra, je to balík peněz farmaceutických firem, který způsobuje, že jakékoli pochybnosti o jejich vakcínách (záměrně nepíšu o očkování, ale jen o konkrétních vakcínách) nažene proud „lynčujících fanatiků“, kteří daného opovážlivce, co si dovolil pochybovat zlynčují.

    Jinak to, co obsahují vakcíny nevědí ani konktrolní úřady, které vakcíny schvalují. Obchodní tajemství má samozřejmě přednost před lidskými životy. Něví to ani SÚKL, ani to nevědí kontrolní úřady v Německu, Rakousku či Švýcarsku.

    Pokud se farmaceutická firma splete a omylem pošle SÚKLu na kontrolu kyanid jako vakcínu, na 99 % se s ní budou očkovat děti a nikdo na to nepřijde. To samozřejmě nadsazuji.

    Jen mám pocit, že selhává nezávislá kontrola vakcín. Stejně jako vědci a lékaři se zpronevěřují svému poslání nezávislé a objektivní vědy a vědeckých metod a studií.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).