Hlavní navigace

Názor k článku Očkování proti rakovině děložního čípku (2. díl): malá „Sofiina volba“ od Nassir - Autor to v clanku aj pise, ale treba...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 5. 2013 13:14

    Nassir (neregistrovaný)

    Autor to v clanku aj pise, ale treba si ho naozaj precitat cely.
    "Odhaduje se, že nehlášených nežádoucích účinků poté může být v USA (VAERS) ještě 9× více. Obecně platí, že čím závažnější jsou nežádoucí účinky po podání vakcíny, tím častější je v % i jejich nahlášení. Přijde mi také velmi nepravděpodobné, že by 9 z 10 úmrtí nebylo v souvislosti s podáním vakcín vůbec nahlášeno."

    Ja to chápem tak, že ak ste uvedomelý človek, tak časta mávnete rukou nad sčervenaním okolo vpichu, alebo slabou nevoľnosťou - veď všetci vedia, že sa to stáva, tak prečo sa vracať nazad k doktorovi a hlásiť to, keď aj tak s tým nič neurobí.
    Zároveň si treba uvedomiť (a to bolo v starších článkoch tejto série), že pravdepodobnosť vážnych následkov je vyšia u chorých ľudí (v čase očkovania - zápal, alebo aj chrípka), s oslabenou imunitou a podobne. To znamená, že ľudia vidia svojich blízkych ako trochu chorých a následne sa im výrazne pohorší. Niektoré príznaky sa prejavia aj niekoľko týždňov po očkovaní a to sa už dokazuje veľmi ťažko. Preto je tak málo hlásení.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).