Hlavní navigace

Názor k článku 10 mýtů o tloustnutí: Konzumace cukrů škodí od P - Opet jedina skutecne hodnotna informace se objevuje pod...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 3. 2014 10:16

    P (neregistrovaný)

    Opet jedina skutecne hodnotna informace se objevuje pod clankem v komentech. A nahodou se opet dost lisi od obsahu clanku.
    Ve clanku odkazovany odbornik se zde vyskytuje az prilis casto. Proc? Nevidim k tomu zadny duvod, vzhledem k tomu, ze se drzi starych bludu a evidentne postrada znalosti nekterych zakladnich a dost zasadnich veci.
    Cukry jako tema se taky objevuji az prilis casto a stale je treba nas presvedcovat, ze jsou vlastne dobre. Znovu se ptam proc? Treba jiz zminene srovnani se skroby mi prislo uz skutecne jako vtip. Pokud neco takoveho vypusti z ust nekdo, pro koho by odliseni glukozy od fruktozy skutecne nemel byt problem... pak vidim jen jedine vysvetleni - manipulace a oblbovani lidi. Pak se vlastne dostaneme k tomu, ze i ta coca cola je dobra.
    Co me osobne taky dost drazdi je fakt, ze se stale mluvi jen o vaze. Copak ti experti zapominaji na celkovy vliv cukru na telo? Pokud by si na to vzpomneli, museli by uznat, ze o obezite to fakt neni. Jenze tihle experti umi jen pocitat kalorie

    Tyto clanky ztraceji objektivitu, nekdy si rikam, jestli to nahodou neni PR???

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).