Triton Restaurant: Pravoslavné Velikonoce v Tritonu

Šéfkuchař Michal Novák překvapí své hosty speciálním menu sestaveným ze samých pochoutek. Blinčiky s kaviárem a zakysanou smetanou nebo například losos s houbovo-smetanovou omáčkou potěší nejen oko, ale hlavně chuťové buňky.

Na oslavu pravoslavných Velikonoc, které letos připadají na třetí dubnový víkend, se chystá luxusní Triton Restaurant servírovat slavnostní menu, které bude úzce spojeno s těmito svátky jara. Netradiční interiér secesní jeskyně a vynikající gastronomie slibují nezapomenutelný zážitek.

Každý host si navíc odnese pasku, kterou si může nechat posvětit na velikonoční mši, jak to pravoslavní věřící tradičně dělají. Šéfkuchař Michal Novák překvapí své hosty speciálním menu sestaveným ze samých pochoutek. Blinčiky s kaviárem a zakysanou smetanou nebo například losos s houbovo-smetanovou omáčkou potěší nejen oko, ale hlavně chuťové buňky. Pasku si budou moci hosté vyzvednout již s předstihem, aby si ji mohli nechat posvětit na pravoslavné mši, která se uskuteční 18. dubna přesně o půlnoci v Chrámu sv. Cyrila a Metoděje.

Triton Restaurant, Václavské náměstí 26, Praha 1
Rezervace: +420 221 081 218, info@tritonrestaurant.cz
Online rezervace: www.tritonres­taurant.cz