Nápadem proti krizi

Česká společnost NEUBERT marketing & Company vyvinula multifunkční didaktickou pomůcku a zároveň nový český patent. Hračka a učební pomůcka je založena na jednoduchém principu, kdy se na tričko ze speciálního materiálu přichytávají podobně jako na suchý zip různé tvary, písmena, číslice a dokonce na tričku drží speciálně uzpůsobené míčky.

Celý nápad vychází z české dílny. Základním kamenem byl výzkum rodin a domácností, jehož výsledky ukázaly, že je stále větší zájem o hračky, které fungují zároveň jako didaktická pomůcka. Hračka umožňuje velmi široké využití, příkladem je 21 výukových her, které uvolnil na svých webových stránkách výrobce http://www.ve­selatricka.cz/za­bava. Navíc hračka zvyšuje svoji zajímavost ještě v situaci, kdy se používá ve skupině. V tomto případě se ze slov na každém jednotlivém tričku skládá jednoduchým uskupením, seřazením dětí věta a tu lze posléze různě obměňovat.

Výrobní zařízení dovoluje vytvořit jakýkoliv tvar, barvu a potisk, a tak lze velmi promptně na trh uvádět neustále nové série této české hračky.

Veselá trička se prodávají v krabicových sadách, které obsahují buď tričko a písmena a čísla, nebo vyšší sady, v nichž lze nalézt i geometrické tvary, obrázky a létající míčky.

„Veselá trička vyvážíme i do zahraničí, kde se díky svojí jedinečnosti, originalitě stávají stále žádanějším produktem. Paradoxně nám v poslední době poptávka a odběry do zahraničí naopak začínají stoupat. Zakázky máme jak do tradičních zemí, Británie, Belgie, Francie, tak ale i nově například do Izraele, kde jsme navázali nové obchodní kontrakty,“ komentoval současné aktivity Veselých triček ředitel firmy Robert Neubert.