Hubneme s rozumem tvořivě

[Tisková zpráva] Nakladatelství Smart Press přináší knižní novinku Hubneme s rozumem tvořivě – Variabilní jídelníček pro hubnutí a udržení váhy z edice zdravého hubnutí Hubneme s rozumem.

Pokračování edice Hubneme s rozumem a bestselleru Hubneme s rozumem v praxi opět přináší recepty na nízkoenergetická jídla s propočtenou energetickou hodnotu a optimálním poměrem živin. Tentokrát v netradiční, „interaktivní“ podobě.

Kniha je rozdělena na tři části, které je možné díky rozstřižení a kroužkové vazbě samostatně otáčet. Vrchní třetina knihy je věnována snídaním, svačinám a moučníkům, prostřední obědům a spodní večeřím. Listováním a otáčením si tak každý může vytvořit vlastní jídelníček na celý den – kniha obsahuje tolik receptů, aby se kombinace snídaně, oběda a večeře nemusela ani jednou zopakovat během příštích 240 let. Přidáte-li navíc jednu svačinu denně, vytvoříte 2,5 milionu různých kombinací jídelníčku na celý den.

Čtenář nemusí nic počítat, pouze si sám vybere to, co mu chutná. Kniha obsahuje chutné a nutričně vhodné recepty nejen pro ty, kdo chtějí zhubnout, ale i pro ty, kdo si své váhové úbytky chtějí udržet (i tím je kniha na českém trhu výjimečná).

Velká výhoda je, že není nutné vařit zvlášť pro sebe a pro rodinu. Pro nehubnoucí členy rodiny jídlo jednoduše upravíte podle tipu u receptu. 

Vlastní receptové části předchází teoretický úvod, v němž čtenář najde instrukce pro práci s knihou, a zásadní informace pro poučenou přípravu každodenního jídelníčku, který je v souladu s výživovými doporučeními pro hubnutí i udržení váhy.

Všechny recepty obědů a večeří jsou doplněny fotografií.

Doporučná cena: 499 Kč

O autorkách

PhDr. Iva Málková založila společnost STOB (STop OBezitě). Její metoda je prověřena účastníky kurzů STOB a vycházejí z ní knihy naší edice Hubneme s rozumem.

Autorka je uznávanou odbornicí na problematiku hubnutí, její knihy jsou zmiňovány v mnoha článcích o hubnutí, doporučovány účastníkům kurzů zdravého hubnutí společnosti STOB.

Jaroslava Štochlová pracuje jako nutriční terapeut v IKEMu na Pracovišti preventivní kardiologie. Usiluje o zlepšení stravovacích zvyklostí a změny životního stylu jak v přímém kontaktu s pacienty, tak v publikační činnosti. Spolupracuje se STOBem.