Seriál Děláme to jinak

Mají v sobě obrovskou chuť pracovat, dávají do svého podnikání všechno, jedou podle tradičních metod, používají kvalitní suroviny... Mají nápady a zkouší realizovat i ty zdánlivě nejšílenější. Dělají to prostě jinak.

Představíme vám ty, kteří se nebáli a pustili se do podnikání v potravinářství. Je jedno, jestli vaří vývar, vyrábí domácí sýry, stáčejí mošty, zda dobré jídlo prodávají nebo servírují. Důležité je, že to dělají poctivě a rádi. I proto si zaslouží nás zájem a prostor v našem novém seriálu.

Znáte někoho, kdo to „dělá jinak“?
Napište nám do redakce@vitalia.cz, děkujeme!

Restaurace Uhelna: Vaříme bezlepkově, ale nepoznáte to

Veronika Klamtová, majitelka raw cukrárny: Obchody jdou moc dobře

Samurai shot je první funkční panák bez alkoholu

Pulpamen: lokální delikatesa světových chutí

Nevyrábím zmrzlinu pro davy, říká majitel zmrzlinárny 2AD

I letos bude oblíbené espreso s tonikem, říká baristka

Kitchen story: Jak vaří manželé v kuchyni?

Zmrzlina se dá udělat téměř ze všeho, říká zmrzlinářka

Lokálka: Prodáváme jen to dobré. A mrkev v rohlíku

Sushiqueen: Asi jsem se opravdu měla narodit v Asii

Pekař Kabát: Nemáme tu konkurenci

V roce 2020 dojde kakao? Nevěřím, říká majitelka Čokoládové cukrárny

U nás pracují prodavači, ne podavači, říká šéf nevšední masny

Kitchenette: Food blog byl můj sen

Chutnala jim instantní polévka, teď vaří Konečně vývar

Paul Day: Tohle je nejlepší kuchyň, ve které jsem kdy pracoval

I vitariáni jedí svíčkovou i cukroví. A ne, že ne

Moštovna Lažany: Jablka jim prodávali i se psy

Jak jednou ochutnáte cupcake od Lany Libin Mayer, zamilujete se