uzeniny

Jak vybrat ideální víno k jídlu?

Jsou kvalitnější české párky, nebo ty zahraniční?

Co je vlastně špatně na uzeninách? Horší než tuk jsou ftaláty

Nebezpečné maso a uzeniny: Hrubá chyba, nebo záměrné šokování čtenářů?

Červené maso a uzeniny – je jejich konzumace vážně taková katastrofa?

Test: 3 lovecké salámy zcela propadly

„Rychlosušení“ salámů není na úkor kvality – naopak

Pražská šunka chce být tradiční specialitou

Potraviny jsou globální směskou, jak chcete značit zemi původu?

Jak se vyrábí párky

Špekáčky před 50 lety: méně tuku, více masa

Holé ruce a další nejčastější chyby při prodeji masa

Uzeniny se na přímém slunci prostě prodávat nesmí

Smutný příběh: Kuchař radící lidem nemá základní potravinářské znalosti

Slováci chtěli stlačit kvalitu Pražské šunky

Česká zvěřina dobývá Evropu. Jak to bude u nás?

Co přesně je maso? Nový zákon se neshodne s EU

Chlebíčky, po kterých neztloustnete

Neříkejte separátu separát, přejí si výrobci uzenin

Jak jíst levně a zdravě

Potraviny na pranýři visí už rok. Nejhůř dopadla vína a uzeniny

Výrobci poličanu šidí na mase, tvrdí testy

Anatomie párku – jak poznat dobrý párek, když etikety lžou

Vídeňské párky obsahují méně masa, než tvrdí výrobci

Nález zakázaného separátu z ovcí vyhnal veterináře na kontroly

Ladislav Steinhauser: předlistopadové potraviny byly kvalitní asi jako tesilky

Český špekáček čekají další změny

Uzení tekutým kouřem mají mnozí za podvod

Nejčastější prohřešek jsou prošlé potraviny

Inspekce našla přímo ve výrobně salmonelu