polotovary

Nejlepší polévky jsou ty domácí, uznávají manažeři Maggi

Problémy české gastronomie? Nezájem učňů a experimentátoři

Fenomén slev nás trápí, ale ubráníme se, říká šéf Vitany

Byl to podfuk na zákazníky, nebo ne? Knorr nelituje

Co babičky vyráběly a my kupujeme v supermarketu

Jak Češi zabili Vitanu

Polovina českých domácností vaří z polotovarů

Test bramborových knedlíků: domácí recept to natřel útočné zbrani

Test instantních polévek: místo brambor mouka, místo rajčat cukr

10 % mletého není maso. Náhražky navíc vyjdou dráž

Jan Katina: Balené mleté je většinou polotovar

Co se válí na pražském sídlišti? Parádní knedlíky

Dlouhý jídelní lístek – špatné znamení

Chytrá a ještě chytřejší vejce

Sůl je příčinou „imunitní pomatenosti“. Skrývá se hlavně ve fastfoodu

Uvařit instantní polévku jako na obrázku by nesvedl ani Babica

Fenomén českých polévek

Jídlo pro nejmenší děti - dobrý byznys

Kupujete výrobky se značkou obchodních řetězců?

Jídlo z pytlíku – nejhorší jsou levné směsi

Polotovary a konvenience, největší (ne)přítel člověka?

Zkusili jste se obejít bez polotovarů?