Všechny galerie Zpět

Příprava steaků

Příprava steaků: Steaky stojí na kvalitě masa  Více v článkuVitalia.cz / Ondřej Hošt
  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Steaky stojí na kvalitě masa

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Sirloin steak, který nám šéfkuchař připraví

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Sirloin steak si dopřává sprchu v olivovém oleji

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Nesmí chybět sůl a pepř

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Steven Trumpfheller, majitel a šéfkuchař restaurace U Emy Destinnové

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Ke slovu se dostává šalotka

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Tahle může vypadat i váš steak, když to zkusíte podle našeho návodu

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Začíná opékání steaku

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Šalotka přijde okolo i navrch steaku

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Steak s jemně nasekanou šalotkou

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Flambování je efektní podívanou

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Hotový steak

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Na řezu - medium rare steak

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Steven Trumpfheller, majitel a šéfkuchař restaurace U Emy Destinnové

    Autor: Vitalia.cz / Ondřej Hošt

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    Flank steak s karotkovýnm pyré z degustačního menu

    Autor: U Emy Destinnové

  • Příprava steaků

    Příprava steaků

    U Emy Destinnové ochutnáte maso z American Angus Association. Pro větší velikost v PDF klikněte na stránky autora níže.

    Autor: Angus.org

  • Průvodce hovězím masem

    Průvodce hovězím masem

    Chcete mít vše přehledně a pohromadě? Stáhněte si PRŮVODCE HOVĚZÍM MASEM - pro otevření PDF klikněte na odkaz autora níže.

    Autor: Vitalia.cz