Všechny galerie Zpět

Fotogalerie: Obsah vitamínu C v ovoci, které se produkuje v ČR

Rybíz černý: 1100–3000 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)  Více v článkuIsifa.cz / Vitalia.cz
  • Rybíz černý

    Rybíz černý

    1100–3000 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)

    Autor: Isifa.cz / Vitalia.cz

  • Jahody

    Jahody

    400–700 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)

    Autor: Isifa.cz / Vitalia.cz

  • Rybíz červený

    Rybíz červený

    200–500 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)

    Autor: Isifa.cz / Vitalia.cz

  • Angrešt

    Angrešt

    330–480 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)

    Autor: Isifa.cz / Vitalia.cz

  • Višně a třešně

    Višně a třešně

    60–300 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)

    Autor: Isifa.cz / Vitalia.cz

  • Broskve

    Broskve

    70–100 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)

    Autor: Isifa.cz / Vitalia.cz

  • Borůvky

    Borůvky

    80–90 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)

    Autor: Isifa.cz / Vitalia.cz

  • Hroznové víno

    Hroznové víno

    20–50 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)

    Autor: Isifa.cz / Vitalia.cz

  • Jablka

    Jablka

    15–50 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)

    Autor: Isifa.cz / Vitalia.cz

  • Švestky

    Švestky

    25–45 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)

    Autor: Isifa.cz / Vitalia.cz

  • Hrušky

    Hrušky

    20–40 mg (v mg/kilogram jedlého podílu) Zdroj: Jan Velíšek: Chemie potravin (2002)

    Autor: Isifa.cz / Vitalia.cz