Všechny galerie Zpět

Fotogalerie: Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood: Honza Hejný - šéfkuchař, který vedl kurz Fingerfood  Více v článkuVitalia.cz/Karel Choc
  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Honza Hejný - šéfkuchař, který vedl kurz Fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Suroviny byly kvalitní a byl jich dostatek

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Košíčky byly pro úsporu času pořízeny jako polotovar

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Na Fingerfood se používají i různé velké plastové lžíce a kelímky. I my jsme jich využili

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Křepelčí vajíčka

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    První jsme připravovali Celerový salát s jablkem: Řapíkatý celer a jablka nakrájíme na kostičky, zastříkneme limetou a promícháme se zakysanou smetanou

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Celerový salát s jablkem

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Krájení mrkve na hranolky - příprava na Blanšírovanou zeleninu v balíčku

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Blanšírovaná zelenina v balíčku: Mrkev a zelené fazolky blanšírujeme dvě až tři minuty ve vroucí osolené vodě. Stejně dlouhé dva hranolky mrkve a dva kousky fazolek k sobě svážeme lehce povařenou pažitkou. Polijeme olivovým olejem, osolíme, opepříme

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Obdobně jako fazolky s mrkví připravujeme i bílý a zelený chřest

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Příprava na Tortily s krémovým sýrem a uzeným lososem - sýr Philadelphia s pepřem a solí

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Tortily s krémovým sýrem a uzeným lososem: Smícháme sýr Philadephia s jemně nakrájeným koprem, solí a pepřem. Směs mažeme v tenké vrstvě na tortily, poklademe uzeným lososem a pevně zatočíme. Balíme do alobalu, před podáváním nakrájíme na centimetr široké roládky.

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Směs mažeme v tenké vrstvě na tortily.

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Směs mažeme v tenké vrstvě na tortily, poklademe uzeným lososem.

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Poklademe uzeným lososem.

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Pevně zatočíme.

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Balíme do alobalu, před podáváním nakrájíme na centimetr široké roládky.

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Příprava na Košíčky s krevetami: Na rozpálenou pánev vhodíme krevety, přidáme máslo, sůl, pepř, řádně pokropíme jednou limetou. Do poslední kapky ji vyždímete snadno - stačí ji silou poválet po stole až skze póry v kůře uvidíte krůpěje sťávy, tehdy jí rozkrojte v půl a vymačkejte štávu.

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Košíčky s krevetami: Do předem připravených, nebo koupených košíčků stříkneme cukrářským sáčkem směs: Lučina, pepř, sůl, poklademe krevetami a zdobíme snítkou kopru

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Košíčky s krevetami: Do předem připravených, nebo koupených košíčků stříkneme cukrářským sáčkem směs: Lučina, pepř, sůl, poklademe krevetami a zdobíme snítkou kopru

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Košíčky s krevetami: Do předem připravených, nebo koupených košíčků stříkneme cukrářským sáčkem směs: Lučina, pepř, sůl, poklademe krevetami a zdobíme snítkou kopru

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Příprava pro Cherry rajčátka zapečená s kozím sýrem: Rajčátkům seřízneme vrchní a spodní část, aby na talíři stála, škrabkou odstraníme semínka.

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Příprava na Cherry rajčátka zapečená s kozím sýrem

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Cherry rajčátka zapečená s kozím sýrem: Vydlabaná rajčátka plníme směsí, kterou jsme připravili z měkkého kozího sýru, čerstvého tymiánu, medu, soli a pepře

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Cherry rajčátka zapečená s kozím sýrem: Naplněná rajčátka vyskládáme na plech a dáme zapéct

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Cherry rajčátka zapečená s kozím sýrem: Rajčátka zapékáme 3 - 5 min, můžeme použít i pistol

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Příprava na Pečené papriky v parmské šunce: Papriky zbavíme jadřinců

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Pečené papriky v parmské šunce: Papriky vyskládáme na plech

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Pečené papriky v parmské šunce: Pečeme asi půl hodiny, následně plech překryjeme strečovou fólií, aby se papriky zapařily a šly dobře loupat

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Pečené papriky v parmské šunce: Papriky zbavené slupky

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Pečené papriky v parmské šunce: Papriky zabalíme do parmské šunky

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Pečené papriky v parmské šunce: A svážeme lehce povařenou pažitkou

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Příprava na Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou: Žampiony si orestujeme na olivovém oleji

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou: Přidáme jemně nasekanou petržel

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou: Ke směsi přisypeme výhonky mungo

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou: Uvaříme si křepelčí vajíčka

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou: Oloupeme

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou: Směs plníme do připravených (upečených či koupených) těstových košíčků, zdobíme křepelčím vajíčkem

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Příprava na Kanapky s kaviárem: Vykrájíme si z fit chleba kolečka

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Hotové Kanapky s kaviárem

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kanapky s kaviárem: Chlebová kolečka lehce pomažeme máslem a zdobíme půl na půl červeným a černým kaviárem. Zdobíme výhonky z čočky

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Blanšírovaná zelenina v balíčku, zapečená cherry rajčátka s kozím sýrem a kanapky s kaviárem

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Každý účastník kurzu měl svůj talíř, který si plnil a zdobil dle libosti

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc

  • Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Kuchařský kurz: zkusili jsme fingerfood

    Honza Hejný, šéfkuchař Chefparade

    Autor: Vitalia.cz/Karel Choc