Hlavní navigace

Zajímají vás farmářské trhy a kvalita potravin? Přijďte na konferenci

5. 12. 2012

Sdílet

V úterý 11. 12 2012 se v Národním zemědělském muzeu na pražské Letné sejdou účastníci konference nazvané „Farmářské trhy – Quo vadis?“ Farmářské trhy ale nebudou jediným tématem dne. Na akci se sejde řada potravinářských odborníků, probírat se bude kvalita potravin či autenticida zboží na trzích. Na konferenci bude zastoupený i server Vitalia.cz, který se tématy trhů a kvality potravin dlouhodobě zabývá.

V úterý 11. 12 2012 se v Národním zemědělském muzeu na pražské Letné sejdou účastníci konference nazvané „Farmářské trhy – Quo vadis?“

Farmářské trhy ale nebudou jediným tématem dne. Na akci se sejde řada potravinářských odborníků, probírat se bude kvalita potravin či autenticida zboží na trzích.
Na konferenci bude zastoupený i server Vitalia.cz, který se tématy trhů a kvality potravin dlouhodobě zabývá.

Na konferenci se mimo jiné dále představí nedávno vzniklá Asociace farmářských trhů a hlavními tématy jednání budou kvalita potravin, důvěryhodnost farmářských trhů a rozšiřování dalších forem prodeje – kamenné prodejny, prodej ze dvora, bedýnky, dodávky z farem do restaurací aj. Zajímavá bude jistě i prezentace zahraničních zkušeností s těmito formami prodeje v bavorském okrese Cham. Zazní také aktuální výsledky ze spotřebitelského výzkumu na farmářských trzích, zamyšlení nad efektem farmářských trhů pro rozvoj města a řada dalších zajímavých příspěvků, prostor bude také pro širokou diskuzi i neformální výměnu zkušeností. 

Bližší informace lze nalézt na www.konferenceft.cz, kde je také možnost přihlásit se k účasti prostřednictvím registračního formuláře. Uzávěrka přihlášek je v pátek 7. 12. 2012.

Konference je otevřená všem zájemcům, kteří se zajímají o problematiku nejen farmářských trhů. 

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).