Hlavní navigace

Názory k článku Vaginální mykózy: pomůže i domácí léčba

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 3. 2014 12:22

    Náhodný kolemjdoucí (neregistrovaný)

    Myslím jste problematiku, v rámci pomoci ženám, shrnula celkem dobře.
    Ale...:

    1. Měla jste uvést alespoň zdroj základních rad. Pokud se nepletu bude jím, i když jistě ne opět úplně tím primárním, pan Zajíček (www.zdravi-az.cz). Na jeho webu najdete více postupů a pochopíte i zde nezmíněné souvislosti.
    2. Buďto vy sama, nebo nějaká vaše kolegyně (přispěvovatelka na Vitalii) jste v minulosti uváděla i léčbu česnekem. Nejsem žena, tehdy mne udivila, ale myslím že by mohla být účinná.

    3. Obecně. Zbavit se kvasinky nemusí být tak snadné, jak to na první pohled vypadá. Někdy lidé musí správnou skladbu stravy dodržovat i rok a déle, než konečně zvítězí. V tomto období se situace může i dramaticky zhoršovat. Většinou jde o období klidu vystřídaná prudkými problémy vedoucími mnohdy k horším stavům než v minulosti. Postupně se budou klidová období prodlužovat. Dobrá celková detoxikace vše velmi urychlí.
    Důležité je si ale uvědomit, že v podstatě člověk začíná nový život a mění mnoho svých zvyků a celkově značně způsob celého života. V opačném případě se bude stále trápit tělesnými problémy (pokud již propukly a kvasinky kolonizovali tělo) ať již se svěří do ruk lékařům, nebo se bude léčit svépomocí.

  • 18. 3. 2014 7:41

    bylinkářka (neregistrovaný)

    Dobrý den, posílám Vám úterní pozdrav a info k Vašemu dotazu.
    S léčbou kvasinek máte určitě pravdu, je to dlouhodobý proces, při kterém je nutné detoxikovat organismus, posílit činnost ledvin, jater a celkově upravit životosprávu.

    Článek jsem ale zaměřila především na léčbu akutních příznaků, především jak se vyhnout chemických preparátům od lékaře.

    Léčba česnekem je také velmi účinná.

    Pana Zajíčka ani www.zdravi-az.cz neznám, a není tedy zdrojem mých rad a receptur.

    Přeji Vám klidné dny. Simona

  • 20. 3. 2014 13:31

    Monika (neregistrovaný)

    Využila jsem rady od mého gynekologa, který mě doporučil zakoupit detoxikační tělísko Scarlett, zkusila jsem ho a mám pro problému.Hned po aplikaci je znát pálení, ale to odezní, je to známka, že se čistíte. Tělísko taky příjemně voní :-) Mám rada když je léčba spojená s přírodní medicinou bez chemie. Nechávám odkaz pro někoho, komu třeba taky pomuže: http://medicaherba.cz/

  • 29. 4. 2014 15:12

    Peťule (neregistrovaný)

    Po neustálých problémech s mykózou, užívání neustále antibiotik a utrácení za různé přípravky, které byly nakonec k ničemu (např. gyn. sůl, kokosový olej a jiné blbosti) jsem nasadila doporučený od imunologa Wobenzym. Užívala jsem ho 2 měsíce spolu s antibiotikem a vyplatilo se. Jsem nyní v pohodě a všem ženám vřele doporučuji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).